Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feira das Odds mordafoka-team
Normal Tactiek paty
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten excellent
hopeless Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Sales geeft de bal voor. Daar is Morco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Tekiralan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Padineanu de bal. Tekiralan met een sublieme pass. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barakauskis schiet op doel. Santinho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan schiet op doel. Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:1

12e minuut.
Tekiralan verovert de bal door een tackle van achteren. Tekiralan geeft de bal voor. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

13e minuut.
Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Morco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barakauskis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turuncu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Turuncu geeft een hoge lob. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Niżnik kopt de bal weg. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis passt de bal zonder na te denken. Tekiralan heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:2

30e minuut.
Daar is Tekiralan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekiralan probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ferraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović is nu in balbezit. Nestorović passt de bal in één keer door. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Barakauskis is nu in balbezit. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis is nu in balbezit. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:3

45e minuut.
Turuncu passt de bal met de wreef. Padineanu is nu in balbezit. Barakauskis rent richting de bal. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feira das Odds 70%, mordafoka-team 30%.
Feira das Odds - mordafoka-team 0:4

48e minuut.
Santinho probeert de bal met de borst te controleren. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu haalt uit met een fantastische trap. Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen. Santinho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:5

58e minuut.
Klungelig pakt Barakauskis de bal. Barakauskis schiet op doel. Corpo Fino heeft problemen om de bal te vangen. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:6

64e minuut.
Nestorović speelt de bal door. Tekiralan met een sublieme pass. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ... Montenegro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:7

68e minuut.
Turuncu speelt de bal door. Barakauskis rent richting de bal. Corpo Fino is nu in balbezit. Barakauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Montenegro trapt de bal weg. Turuncu kopt de bal weg. Barakauskis rent richting de bal. Nestorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nestorović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:8

70e minuut.
de Ferrel onderschept slim de pass. Nestorović onderschept slim de pass. Nestorović passt de bal zonder na te denken. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Turuncu rent richting de bal. Turuncu geeft de bal voor. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. Montenegro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:9

76e minuut.
Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Barakauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nestorović speelt de bal door. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Montenegro met een harde bal richting middenveld. Turuncu met een sublieme pass. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Montenegro trapt de bal weg. Turuncu met een sublieme pass. Tekiralan is nu in balbezit. Barakauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Barakauskis schiet op doel. Montenegro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:10

83e minuut.
Santinho geeft een lange en hoge pass. Turuncu controleert de bal met de borst. Turuncu probeert naar een medespeler te passen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap. Montenegro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekiralan rent richting de bal. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Turuncu rent richting de bal. Turuncu passt de bal in één keer door. Padineanu rent richting de bal. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feira das Odds - mordafoka-team 0:11

88e minuut.
de Ferrel is nu in balbezit. de Ferrel speelt de bal door. Daar is Morco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barakauskis rent richting de bal. Barakauskis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Corpo Fino probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brückner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tekiralan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekiralan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feira das Odds 73%, mordafoka-team 27%.
Feira das Odds - mordafoka-team 0:11