Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Resultado Exato Imparáveis
Normal Tactiek 442 LT
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 24.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Pacifico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paes komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Daar is Basílio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coxinhas probeert naar een medespeler te passen. Albernas speelt de bal door. dos Buzios bereikt de bal nog maar net als eerste. dos Buzios draait met de bal, schiet en ... Gusmão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Resultado Exato - Imparáveis 0:1

34e minuut.
Prageira is nu in balbezit. Prageira draait met de bal, schiet en ... Coxinhas heeft problemen om de bal te vangen. Cesarino is nu in balbezit. Cesarino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Grade bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingues rent richting de bal. Grade maakt een afschuwelijke overtreding. Grade is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Paes is nu in balbezit. Rabelo verovert de bal door een tackle van achteren. Rabelo probeert naar een medespeler te passen. Prageira bereikt de bal nog maar net als eerste. Prageira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 64%, Imparáveis 36%.
Resultado Exato - Imparáveis 0:1

47e minuut.
Cesarino met een sublieme pass. Albernas is nu in balbezit. Albernas geeft een lange en hoge pass. Prageira rent richting de bal. Prageira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Areias probeert de bal aan de voet te houden. Basílio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basílio speelt de bal door. Calafate is nu in balbezit. Calafate haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
dos Buzios probeert naar een medespeler te passen. Cesarino rent richting de bal. Cesarino probeert naar een medespeler te passen. Prageira is nu in balbezit. Prageira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Danes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coxinhas de bal. Melancia probeert naar een medespeler te passen. Calafate bereikt de bal nog maar net als eerste. Calafate schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
dos Buzios rent richting de bal. dos Buzios speelt de bal door. Danes met een sublieme pass. Calafate is nu in balbezit. Calafate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Resultado Exato 48%, Imparáveis 52%.
Resultado Exato - Imparáveis 0:1