Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cá do Burgo lisbon team
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Klungelig pakt Abulhe de bal. Borba rent richting de bal. Marvila bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba verovert de bal door een tackle van achteren. Borba geeft een hoge lob. Berardo bokst de bal weg.

12e minuut.
Gango passt de bal met de wreef. Eirado is nu in balbezit. Eirado geeft een lange en hoge pass. Venâncio rent richting de bal. Venâncio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cá do Burgo - lisbon team 0:1

23e minuut.
Salgueirinho speelt de bal door. Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Mogudo rent richting de bal. Mogudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Velo met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Surga begaat een overtreding. Surga krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Velo is nu in balbezit. Velo probeert naar een medespeler te passen. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... Real probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cá do Burgo - lisbon team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cá do Burgo 75%, lisbon team 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cá do Burgo - lisbon team 1:1

67e minuut.
Daar is Surga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velo rent richting de bal. Velo passt de bal met de wreef. Barreto rent richting de bal. Barreto geeft de bal voor. Real probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mogudo is nu in balbezit. Mogudo schiet op doel. Real probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cá do Burgo - lisbon team 2:1

84e minuut.
Cahinho passt de bal met de wreef. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapa rent richting de bal. Valverde onderschept slim de pass. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Real probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cá do Burgo 33%, lisbon team 67%.
Cá do Burgo - lisbon team 2:1