Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lisbon team Pinga á Borla
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


11e minuut.
da Silva is nu in balbezit. da Silva passt de bal in één keer door. Bizarrom rent richting de bal. Bizarrom geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lua de bal. De bal raakt de paal. Ameixa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Confraria bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasso rent richting de bal. Confraria verovert de bal door een tackle van achteren. Venâncio is nu in balbezit. Venâncio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - Pinga á Borla 1:0

28e minuut.
Daar is Cruzeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venâncio onderschept slim de pass. Confraria is nu in balbezit. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - Pinga á Borla 2:0

33e minuut.
Venâncio heeft problemen om de bal te vangen. Confucio rent richting de bal. Venâncio verovert de bal door een tackle van achteren. Confraria bereikt de bal nog maar net als eerste. Confraria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - Pinga á Borla 3:0

36e minuut.
Farelo geeft een hoge lob. Reguengo is nu in balbezit. Alexandrino is nu in balbezit. Reguengo verovert de bal door een tackle van achteren. Reguengo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisbon team 60%, Pinga á Borla 40%.
lisbon team - Pinga á Borla 3:0

49e minuut.
Estela probeert de bal aan de voet te houden. Grangeio is nu in balbezit. Grangeio passt de bal met de wreef. Reguengo rent richting de bal. Reguengo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ameixa trapt de bal weg van het doel. Alexandrino kopt de bal weg. Daar is Confucio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Confraria bereikt de bal nog maar net als eerste. Farelo met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ameixa trapt de bal weg. Coração kopt de bal weg. Daar is Venâncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Confraria rent richting de bal. Confraria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cruzeiro rent richting de bal. Cruzeiro passt de bal in één keer door. Reguengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reguengo haalt uit met een fantastische trap. Sambado probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Alexandrino heeft problemen om de bal te vangen. Cruzeiro rent richting de bal. Reguengo is nu in balbezit. Reguengo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lisbon team - Pinga á Borla 3:1

79e minuut.
Gango verovert de bal door een tackle van achteren. Gango met een sublieme pass. Venâncio speelt de bal door. Confraria bereikt de bal nog maar net als eerste. Confraria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Lua geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gango met een snelle inworp. Confraria is nu in balbezit. Confraria geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Surga rent richting de bal. Cruzeiro onderschept slim de pass. Cruzeiro passt de bal zonder na te denken. Reguengo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reguengo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lisbon team 53%, Pinga á Borla 47%.
lisbon team - Pinga á Borla 3:1