Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Clube JP3 Pelosiro
352 Tactiek 451
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 32.8
matig Schieten goed
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Baptista is nu in balbezit. Baptista passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Barroca de bal onder controle te krijgen. Granato is nu in balbezit. Granato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Capa rent richting de bal. Capa geeft een hoge lob. Malheiro kopt de bal weg. Baptista rent richting de bal. Baptista draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube JP3 - Pelosiro 1:0

17e minuut.
Granato rent richting de bal. Corpo Fino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granato raakt geblesseerd tijdens het duel. Siza Vieira met een snel genomen vrije trap. Granato krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Balelas trapt de bal weg van het doel. Penaguião kopt de bal weg. Klungelig pakt Granato de bal. Granato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Baptista speelt de bal door. Malheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Malheiro geeft een lange en hoge pass. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato schiet op doel. Balelas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Siza Vieira met een sublieme pass. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Corpo Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato verovert de bal door een tackle van achteren. Granato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Clube JP3 64%, Pelosiro 36%.
Sport Clube JP3 - Pelosiro 1:0

49e minuut.
Salvaterra rent richting de bal. Salvaterra speelt de bal door. Granato is nu in balbezit. Granato schiet op doel. Balelas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Penaguião rent richting de bal. Penaguião passt de bal in één keer door. Salvaterra probeert naar een medespeler te passen. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato schiet op doel. Balelas bokst de bal weg.

56e minuut.
Capa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca met een sublieme pass. Granato is nu in balbezit. Granato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Siza Vieira met een sublieme pass. Penaguião rent richting de bal. Penaguião passt de bal zonder na te denken. Espanca is nu in balbezit. Espanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Clube JP3 - Pelosiro 1:1

70e minuut.
Espanca verovert de bal door een tackle van achteren. Espanca probeert naar een medespeler te passen. Granato rent richting de bal. Daar is Granato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granato schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Azeitado passt de bal zonder na te denken. Siza Vieira probeert naar een medespeler te passen. Salvaterra speelt de bal door. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube JP3 - Pelosiro 1:2

84e minuut.
Baptista passt de bal met de wreef. Inworp. Pona met een snelle inworp. Azeitado is nu in balbezit. Azeitado geeft een lange en hoge pass. Balelas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Clube JP3 63%, Pelosiro 37%.
Sport Clube JP3 - Pelosiro 1:2