Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Pelosiro Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13884
Pelosiro Sport Clube JP3
442 Tactiek 352
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 17
very good Schieten average
weak Passen hopeless
good Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Granato onderschept slim de pass. Barroca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granato raakt geblesseerd tijdens het duel. Azeitado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Capa de bal. Granato is nu in balbezit. Granato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Azeitado is nu in balbezit. Azeitado probeert naar een medespeler te passen. Granato rent richting de bal. Granato passt de bal in één keer door. Penaguião probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Penaguião met een sublieme pass. Espanca is nu in balbezit. Espanca passt de bal zonder na te denken. Granato rent richting de bal. Granato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Sport Clube JP3 1:0

12e minuut.
Baptista rent richting de bal. Granato verovert de bal door een tackle van achteren. Granato passt de bal in één keer door. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Azeitado met een snelle inworp. Tecedeiro geeft een lange en hoge pass. Gurgel heeft problemen om de bal te vangen. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Sport Clube JP3 2:0

28e minuut.
Granato rent richting de bal. Granato passt de bal in één keer door. Capa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca onderschept slim de pass. Espanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Espanca rent richting de bal. Espanca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Moranga controleert de bal met de borst. Penaguião rent richting de bal. Penaguião passt de bal zonder na te denken. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Corpo Fino de bal onder controle te krijgen. Granato is nu in balbezit. Granato met een sublieme pass. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Azeitado onderschept slim de pass. Farrajota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azeitado. Farrajota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Coxo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Espina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 30%, Sport Clube JP3 70%.
Pelosiro - Sport Clube JP3 2:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salvaterra met de inworp. Tecedeiro geeft een lange en hoge pass. Espanca geeft de bal voor. Granato heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Sport Clube JP3 3:0

48e minuut.
Granato verovert de bal door een tackle van achteren. Granato probeert naar een medespeler te passen. Corpo Fino rent richting de bal. Espanca verovert de bal door een tackle van achteren. Espanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Barroca geeft een hoge lob. Pona heeft problemen om de bal te vangen. Farrajota is nu in balbezit. Pona onderschept slim de pass. Pona geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Balelas trapt de bal weg van het doel. Penaguião kopt de bal weg. Klungelig pakt Corpo Fino de bal. Espanca is nu in balbezit. Espanca haalt uit met een fantastische trap. Balelas bokst de bal weg. Gurgel heeft problemen om de bal te vangen. Espanca rent richting de bal. Espanca schiet op doel. Balelas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Sport Clube JP3 4:0

60e minuut.
Penaguião probeert naar een medespeler te passen. Salvaterra is nu in balbezit. Salvaterra speelt de bal door. Espanca is nu in balbezit. Espanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Granato is nu in balbezit. Penaguião rent richting de bal. Penaguião probeert naar een medespeler te passen. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Sport Clube JP3 5:0

70e minuut.
Tameirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvaterra verovert de bal door een tackle van achteren. Salvaterra met een sublieme pass. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corpo Fino is nu in balbezit. Granato onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Sport Clube JP3 6:0

75e minuut.
Espanca passt de bal in één keer door. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Barroca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Granato raakt geblesseerd tijdens het duel. Penaguião legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Sport Clube JP3 7:0

78e minuut.
Azeitado geeft de bal voor. Penaguião kopt de bal weg. Espanca heeft problemen om de bal te vangen. Penaguião rent richting de bal. Penaguião geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Corpo Fino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salvaterra met de inworp. Tecedeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecedeiro geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 23%, Sport Clube JP3 77%.
Pelosiro - Sport Clube JP3 7:0