Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águias Rebeldes FC VALENTES
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


15e minuut.
Videira is nu in balbezit. Videira geeft een hoge lob. Milharento kopt de bal weg. Tagarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto passt de bal in één keer door. Pintassilgo is nu in balbezit. Tagarro onderschept slim de pass. Tagarro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Milharento de bal onder controle te krijgen. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco met een sublieme pass. Granada rent richting de bal. Granada haalt uit met een fantastische trap. Fraga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ramalhete geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Granada rent richting de bal. Granada draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias Rebeldes 66%, FC VALENTES 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águias Rebeldes - FC VALENTES 0:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Granada de bal onder controle te krijgen. Nóvoa rent richting de bal. Granada verovert de bal door een tackle van achteren. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Loreto heeft problemen om de bal te vangen. Granada onderschept slim de pass. Granada draait met de bal, schiet en ... Pátria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - FC VALENTES 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias Rebeldes 49%, FC VALENTES 51%.
Águias Rebeldes - FC VALENTES 1:0