Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALENTES Águias Rebeldes
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Daar is Milharento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manco is nu in balbezit. Manco passt de bal zonder na te denken. Moleiro rent richting de bal. Moleiro geeft een lange en hoge pass. Fraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Braga de bal. Moleiro rent richting de bal. Moleiro probeert naar een medespeler te passen. Granada is nu in balbezit. Granada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Calimero probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Milharento de bal onder controle te krijgen. Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Granada verovert de bal door een tackle van achteren. Granada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - Águias Rebeldes 0:1

38e minuut.
Loreto probeert naar een medespeler te passen. Tagarro rent richting de bal. Moleiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tagarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Loreto komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 48%, Águias Rebeldes 52%.
FC VALENTES - Águias Rebeldes 0:1

84e minuut.
Pintassilgo kopt de bal weg. Klungelig pakt Calimero de bal. Donas verovert de bal door een tackle van achteren. Tagarro rent richting de bal. Tagarro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 40%, Águias Rebeldes 60%.
FC VALENTES - Águias Rebeldes 0:1