Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belgorod FC Kingzurra fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cacela is nu in balbezit. Fafes verovert de bal door een tackle van achteren. Brejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrita verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Brejo verovert de bal door een tackle van achteren. Brejo speelt de bal door. Larco rent richting de bal. Fafes rent richting de bal. Fafes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cabrita geeft een lange en hoge pass. Daar is Brandal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandal geeft een hoge lob. Daar is Fafes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fafes draait met de bal, schiet en ... Fardilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Migueis verovert de bal door een tackle van achteren. Migueis met een sublieme pass. Mosqueira rent richting de bal. Aleixa onderschept slim de pass. Aleixa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Klungelig pakt Abade de bal. Abade geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gondim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrita geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belgorod FC 59%, Kingzurra fc 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Belgorod FC - Kingzurra fc 0:0

48e minuut.
Pissarro is nu in balbezit. Mourinha rent richting de bal. Mourinha met een sublieme pass. Aleixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Brandal rent richting de bal. Brandal geeft de bal voor. Inworp. Negaça met de inworp. Cabrita geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Belgorod FC - Kingzurra fc 0:1

80e minuut.
Larco passt de bal in één keer door. Pissarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourinha maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Mourinha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mourinha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Cabrita rent richting de bal. Cabrita geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Migueis de bal onder controle te krijgen. Fafes rent richting de bal. Fafes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belgorod FC 58%, Kingzurra fc 42%.
Belgorod FC - Kingzurra fc 0:1