Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11aomolho Maia AC
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten hopeless
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Coura rent richting de bal. Rico is nu in balbezit. Rico probeert naar een medespeler te passen. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Areias bereikt de bal nog maar net als eerste. Areias geeft de bal voor. Klungelig pakt Salvação de bal. Moiteiro rent richting de bal. Moiteiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Rico de bal. Coura bereikt de bal nog maar net als eerste. Coura passt de bal zonder na te denken. Moiteiro is nu in balbezit. Moiteiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Coura is nu in balbezit. Rico is nu in balbezit. Rico met een sublieme pass. Moiteiro rent richting de bal. Moiteiro haalt uit met een fantastische trap. Martins de Sousa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moiteiro rent richting de bal. Moiteiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Salvação geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Areias met de inworp. Rico is nu in balbezit. Rico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Castanheiro met de inworp. Tostes rent richting de bal. Tostes geeft een lange en hoge pass. Moiteiro rent richting de bal. Moiteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11aomolho - Maia AC 0:1

35e minuut.
da Cunha kopt de bal weg. Daar is Tostes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Carvalhas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
11aomolho - Maia AC 1:1

38e minuut.
Carvalhas rent richting de bal. Santana onderschept slim de pass. Bezunta rent richting de bal. Bezunta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gomes da Costa de bal onder controle te krijgen. Aldeia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11aomolho 63%, Maia AC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
11aomolho - Maia AC 1:1

47e minuut.
Zilhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Rico passt de bal in één keer door. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salvação kopt de bal weg. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro draait met de bal, schiet en ... Martins de Sousa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
11aomolho - Maia AC 1:2

60e minuut.
Raposeiro met de inworp. Tostes bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostes speelt de bal door. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gomes da Costa geeft een lange en hoge pass. Rico speelt de bal door. Zilhão probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
11aomolho - Maia AC 1:3

72e minuut.
Peralta trapt de bal weg van het doel. Carvalhas geeft de bal voor. Zilhão probeert naar een medespeler te passen. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro haalt uit met een fantastische trap. Martins de Sousa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Couros met een snelle inworp. Klungelig pakt Raposeiro de bal. Descaveirado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Descaveirado naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11aomolho 76%, Maia AC 24%.
11aomolho - Maia AC 1:3