Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC from the land of the wolf Pelosiro
Defend Tactiek 451
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 32.5
slecht Schieten goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Francia probeert de bal aan de voet te houden. Avalos speelt de bal door. Klungelig pakt Quintela de bal. Granato rent richting de bal. Granato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC from the land of the wolf - Pelosiro 0:1

22e minuut.
Malheiro rent richting de bal. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca met een sublieme pass. Granato rent richting de bal. Granato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
da Gata trapt de bal weg van het doel. Pona speelt de bal door. Penaguião met een sublieme pass. Klungelig pakt Granato de bal. Granato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC from the land of the wolf - Pelosiro 0:2

31e minuut.
Cunha Rego zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espanca is nu in balbezit. Ourique tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ourique krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC from the land of the wolf 84%, Pelosiro 16%.
FC from the land of the wolf - Pelosiro 0:2

52e minuut.
Penaguião probeert naar een medespeler te passen. Baleal rent richting de bal. Granato onderschept slim de pass. Granato haalt uit met een fantastische trap. Racaria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC from the land of the wolf - Pelosiro 0:3

59e minuut.
Penaguião passt de bal in één keer door. Malheiro is nu in balbezit. Malheiro passt de bal met de wreef. Granato bereikt de bal nog maar net als eerste. Granato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Penaguião passt de bal in één keer door. Granato rent richting de bal. Granato haalt uit met een fantastische trap. Sugalski probeert de bal aan de voet te houden. Racaria maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC from the land of the wolf - Pelosiro 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC from the land of the wolf 73%, Pelosiro 27%.
FC from the land of the wolf - Pelosiro 0:4