Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Clube JP3 FC from the land of the wolf
352 Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 26.2
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
da Bilha Silva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Moranga onderschept slim de pass. Tameirco rent richting de bal. Tameirco geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Quintela geeft een lange en hoge pass. Gurgel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgel geeft een lange en hoge pass. Abade is nu in balbezit. Abade haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Francia rent richting de bal. Francia geeft de bal voor. Gurgel heeft problemen om de bal te vangen. Abade bereikt de bal nog maar net als eerste. Abade schiet op doel. Balelas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Clube JP3 60%, FC from the land of the wolf 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sport Clube JP3 - FC from the land of the wolf 0:0

46e minuut.
Ourique passt de bal zonder na te denken. Francia speelt de bal door. Capa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abade rent richting de bal. Abade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube JP3 - FC from the land of the wolf 0:1

66e minuut.
Cunha Rego geeft een lange en hoge pass. Inworp. Farrajota met een snelle inworp. Moranga is nu in balbezit. Moranga geeft de bal voor. Racaria kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sport Clube JP3 - FC from the land of the wolf 1:1

74e minuut.
Francia probeert naar een medespeler te passen. Tameirco rent richting de bal. da Gata is nu in balbezit. Tameirco verovert de bal door een tackle van achteren. Tameirco draait met de bal, schiet en ... Racaria verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube JP3 - FC from the land of the wolf 2:1

79e minuut.
Baleal geeft de bal voor. Abade rent richting de bal. Capa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Clube JP3 47%, FC from the land of the wolf 53%.
Sport Clube JP3 - FC from the land of the wolf 2:1