Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:06
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Pelosiro Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6056
Pelosiro Folclore Lusitano
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten weak
weak Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Penaguião speelt de bal door. Granato is nu in balbezit. Granato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espanca de bal. Espanca schiet op doel. Vilaverde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vilaverde speelt de bal door. Penaguião kopt de bal weg. Granato kan de bal niet met de borst controleren. Granato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Travanca geeft de bal voor. Tecedeiro kopt de bal weg. Espanca controleert de bal met de borst. Granato rent richting de bal. Granato draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Granato geeft een hoge lob. Espanca is nu in balbezit. Espanca schiet op doel. Na een snelle pass probeert Menezes de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Folclore Lusitano 1:0

13e minuut.
Granato geeft een lange en hoge pass. Tosco kan de bal niet met de borst controleren. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Folclore Lusitano 2:0

16e minuut.
Penaguião probeert naar een medespeler te passen. Granato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hortas. Granato roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Granato kan niet meer verder spelen. Gouveia komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Espanca is nu in balbezit. Tosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca onderschept slim de pass. Gouveia rent richting de bal. Gouveia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Salvaterra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tecedeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecedeiro geeft een lange en hoge pass. Espanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Folclore Lusitano 3:0

31e minuut.
Rolco heeft problemen om de bal te vangen. Tosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosco probeert naar een medespeler te passen. Gouveia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouveia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Salvaterra met een snelle inworp. Tecedeiro is nu in balbezit. Soares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Soares is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

41e minuut.
Salvaterra is nu in balbezit. Salvaterra geeft de bal voor. Samora rent richting de bal. Espanca verovert de bal door een tackle van achteren. Espanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Folclore Lusitano 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 27%, Folclore Lusitano 73%.
Pelosiro - Folclore Lusitano 4:0

53e minuut.
Tecedeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tecedeiro geeft de bal voor. Travanca geeft een lange en hoge pass. Espanca is nu in balbezit. Espanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Penaguião verovert de bal door een tackle van achteren. Penaguião passt de bal in één keer door. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Folclore Lusitano 5:0

56e minuut.
Rolco met een sublieme pass. Menezes rent richting de bal. Espanca onderschept slim de pass. Espanca haalt uit met een fantastische trap. Vilaverde bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Menezes is nu in balbezit. Penaguião verovert de bal door een tackle van achteren. Penaguião passt de bal zonder na te denken. Espanca rent richting de bal. Espanca schiet op doel. Vilaverde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hortas rent richting de bal. Hortas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Azeitado met de inworp. Gouveia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Travanca probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salvaterra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanceiros rent richting de bal. Salvaterra onderschept slim de pass. Salvaterra geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gouveia rent richting de bal. Gouveia passt de bal in één keer door. Menezes kan de bal niet met de borst controleren. Espanca rent richting de bal. Espanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelosiro - Folclore Lusitano 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelosiro 18%, Folclore Lusitano 82%.
Pelosiro - Folclore Lusitano 6:0