Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águias Rebeldes Branha‘s
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Rabiduante is nu in balbezit. Moleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Moleiro probeert naar een medespeler te passen. Granada bereikt de bal nog maar net als eerste. Granada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Granada onderschept slim de pass. Granada schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ranhoso de bal onder controle te krijgen. Calimero bereikt de bal nog maar net als eerste. Calimero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Farrainho passt de bal met de wreef. Francia is nu in balbezit. Met opzet legt Norberto zijn tegenspeler op de grond. Norberto krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Klungelig pakt Farrainho de bal. Farrainho passt de bal zonder na te denken. Cortegaça bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirco verovert de bal door een tackle van achteren. Tameirco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Certinho met de inworp. Farrainho bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrainho speelt de bal door. Vidal rent richting de bal. Vidal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias Rebeldes 54%, Branha‘s 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águias Rebeldes - Branha‘s 0:0

78e minuut.
Ramalhete met een snelle inworp. Manco rent richting de bal. Manco geeft de bal voor. Francia bereikt de bal nog maar net als eerste. Francia geeft de bal voor. Estadio bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Bocarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocarro speelt de bal door. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Corvo de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águias Rebeldes - Branha‘s 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águias Rebeldes 59%, Branha‘s 41%.
Águias Rebeldes - Branha‘s 0:1