Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC VALENTES GD 90 Minutos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Picamiolos bereikt de bal nog maar net als eerste. Picamiolos probeert naar een medespeler te passen. Donas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tagarro rent richting de bal. Tagarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - GD 90 Minutos 1:0

20e minuut.
Tagarro passt de bal zonder na te denken. Picamiolos speelt de bal door. Tagarro is nu in balbezit. Donas is nu in balbezit. Donas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Milharento verovert de bal door een tackle van achteren. Barba is nu in balbezit. Milharento onderschept slim de pass. Donas rent richting de bal. Donas haalt uit met een fantastische trap. Costa do Castelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gusmão geeft de bal voor. Tagarro is nu in balbezit. Baguim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Baguim moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baguim schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 46%, GD 90 Minutos 54%.
FC VALENTES - GD 90 Minutos 1:0

61e minuut.
Carnide rent richting de bal. Carnide geeft de bal voor. Daar is Nóvoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fundão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundão schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Carnide passt de bal in één keer door. Loreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Loreto met een sublieme pass. Klungelig pakt Tagarro de bal. Tagarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - GD 90 Minutos 2:0

85e minuut.
Braga bereikt de bal nog maar net als eerste. Braga passt de bal zonder na te denken. Donas heeft problemen om de bal te vangen. Tagarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC VALENTES - GD 90 Minutos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC VALENTES 33%, GD 90 Minutos 67%.
FC VALENTES - GD 90 Minutos 3:0