Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:01
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Maia AC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2035
Maia AC GD 90 Minutos
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Costa do Castelo trapt de bal weg. Fundão controleert de bal met de borst. Rico speelt de bal door. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia AC - GD 90 Minutos 1:0

16e minuut.
Carvalhas speelt de bal door. Raposeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Martel zijn tegenspeler op de grond. Martel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Sonhador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico rent richting de bal. Carmo is nu in balbezit. Rico onderschept slim de pass. Rico schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Confraria verovert de bal door een tackle van achteren. Barba geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Berardo de bal. Fundão rent richting de bal. Fundão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maia AC - GD 90 Minutos 1:1

24e minuut.
Rico bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico passt de bal met de wreef. Daar is Carvalhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fundão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundão draait met de bal, schiet en ... Aldeia bokst de bal weg.

34e minuut.
Tabuada is nu in balbezit. Borges rent richting de bal. Carvalhas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borges is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barba komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia AC 61%, GD 90 Minutos 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maia AC - GD 90 Minutos 1:1

46e minuut.
Borges raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Touro komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Touro bereikt de bal nog maar net als eerste. Touro passt de bal zonder na te denken. Fundão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundão schiet op doel. Aldeia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia AC - GD 90 Minutos 1:2

59e minuut.
Rico passt de bal in één keer door. Vulto geeft een hoge lob. Berardo is nu in balbezit. Fundão verovert de bal door een tackle van achteren. Fundão schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia AC - GD 90 Minutos 1:3

66e minuut.
Carvalhas kopt de bal weg. Tabuada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moiteiro rent richting de bal. Moiteiro haalt uit met een fantastische trap. Costa do Castelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia AC - GD 90 Minutos 2:3

68e minuut.
Fundão bereikt de bal nog maar net als eerste. Touro is nu in balbezit. Berardo rent richting de bal. Touro verovert de bal door een tackle van achteren. Touro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Areias passt de bal in één keer door. Tostes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba begaat een overtreding. Barba krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia AC 50%, GD 90 Minutos 50%.
Maia AC - GD 90 Minutos 2:3