Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Clube JP3 FC VALENTES
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Daar is Picamiolos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Picamiolos met een sublieme pass. Barroca rent richting de bal. Tagarro verovert de bal door een tackle van achteren. Tagarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Picamiolos zal de hoekschop nemen. Loreto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube JP3 - FC VALENTES 0:1

37e minuut.
Moranga kopt de bal weg. Farrajota rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milharento. Farrajota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coxo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Clube JP3 59%, FC VALENTES 41%.
Sport Clube JP3 - FC VALENTES 0:1

47e minuut.
Milharento bereikt de bal nog maar net als eerste. Milharento met een sublieme pass. Klungelig pakt Tagarro de bal. Donas bereikt de bal nog maar net als eerste. Donas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Clube JP3 - FC VALENTES 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Clube JP3 63%, FC VALENTES 37%.
Sport Clube JP3 - FC VALENTES 0:2