Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Folclore Lusitano GD 90 Minutos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 24.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Tabuada rent richting de bal. Tabuada geeft een hoge lob. Martelo heeft problemen om de bal te vangen. Fundão is nu in balbezit. Fundão haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

27e minuut.
Fundão onderschept slim de pass. Travanca probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samora de bal. Tabuada is nu in balbezit. Tabuada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Baguim is nu in balbezit. Soares onderschept slim de pass. Soares met een sublieme pass. Rolco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tosco is nu in balbezit. Tabuada onderschept slim de pass. Tabuada passt de bal met de wreef. Fundão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundão draait met de bal, schiet en ... Vilaverde kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Folclore Lusitano 58%, GD 90 Minutos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Folclore Lusitano - GD 90 Minutos 0:0

59e minuut.
Baguim geeft een hoge lob. Barba rent richting de bal. Barba passt de bal met de wreef. Fundão is nu in balbezit. Fundão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Hortas de bal. Fundão is nu in balbezit. Samora rent richting de bal. Fundão verovert de bal door een tackle van achteren. Fundão schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Folclore Lusitano - GD 90 Minutos 0:1

75e minuut.
Tabuada met een sublieme pass. Samora bereikt de bal nog maar net als eerste. Samora geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fundão de bal. Fundão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Folclore Lusitano - GD 90 Minutos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Folclore Lusitano 56%, GD 90 Minutos 44%.
Folclore Lusitano - GD 90 Minutos 0:2