Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belgorod FC Pelosiro
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten good
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen good


9e minuut.
Penaguião bereikt de bal nog maar net als eerste. Penaguião geeft een hoge lob. Larco heeft problemen om de bal te vangen. Espanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Espanca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Belgorod FC - Pelosiro 0:1

14e minuut.
Azeitado is nu in balbezit. Azeitado geeft een hoge lob. Abade heeft problemen om de bal te vangen. Espanca is nu in balbezit. Espanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Azeitado passt de bal zonder na te denken. Gouveia rent richting de bal. Gouveia passt de bal met de wreef. Espanca is nu in balbezit. Espanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belgorod FC - Pelosiro 0:2

17e minuut.
Migueis geeft de bal voor. Azeitado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brejo. Brejo krijgt een gele kaart. Azeitado raakt geblesseerd tijdens het duel. Pona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fardilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espanca is nu in balbezit. Espanca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Belgorod FC - Pelosiro 0:3

19e minuut.
Cacela rent richting de bal. Penaguião onderschept slim de pass. Penaguião speelt de bal door. Espanca is nu in balbezit. Espanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Belgorod FC - Pelosiro 0:4

26e minuut.
Cacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Gouveia onderschept slim de pass. Gouveia probeert naar een medespeler te passen. Espanca is nu in balbezit. Espanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gouveia rent richting de bal. Gouveia passt de bal met de wreef. Penaguião bereikt de bal nog maar net als eerste. Penaguião passt de bal met de wreef. Salvaterra geeft een hoge lob. Fardilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belgorod FC 66%, Pelosiro 34%.
Belgorod FC - Pelosiro 0:4

49e minuut.
Salvaterra speelt de bal door. Espanca is nu in balbezit. Espanca passt de bal met de wreef. Gouveia rent richting de bal. Gouveia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brejo is nu in balbezit. Azeitado onderschept slim de pass. Azeitado probeert naar een medespeler te passen. Espanca rent richting de bal. Espanca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Penaguião rent richting de bal. Cacela rent richting de bal. Penaguião verovert de bal door een tackle van achteren. Espanca rent richting de bal. Espanca geeft een lange en hoge pass. Fardilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gouveia is nu in balbezit. Gouveia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Belgorod FC - Pelosiro 0:5

69e minuut.
Brejo is nu in balbezit. Gouveia onderschept slim de pass. Cacela rent richting de bal. Penaguião bereikt de bal nog maar net als eerste. Penaguião geeft een lange en hoge pass. Fardilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Penaguião passt de bal zonder na te denken. Salvaterra geeft een hoge lob. Brejo is nu in balbezit. Gouveia onderschept slim de pass. Gouveia geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Belgorod FC - Pelosiro 0:6

84e minuut.
Pissarro probeert naar een medespeler te passen. Fidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Espanca onderschept slim de pass. Espanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belgorod FC 77%, Pelosiro 23%.
Belgorod FC - Pelosiro 0:6