Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:59
  • Competitiewedstrijd: Liga III.05
  • Stadion: Maia AC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 920
Maia AC Águias Rebeldes
451 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Rico passt de bal zonder na te denken. Moiteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moiteiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Corvo de bal onder controle te krijgen. Cotovia bokst de bal weg.

14e minuut.
Granada kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Carvalhas de bal onder controle te krijgen. Rico rent richting de bal. Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Calimero geeft de bal voor. Ramalhete is nu in balbezit. Gomes da Costa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramalhete is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramalhete zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aldeia bokst de bal weg.

29e minuut.
Manco bereikt de bal nog maar net als eerste. Manco speelt de bal door. Granada bereikt de bal nog maar net als eerste. Granada draait met de bal, schiet en ... Gomes da Costa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldeia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maia AC - Águias Rebeldes 0:1

43e minuut.
Corvo trapt de bal weg. Rico kopt de bal weg. Videira is nu in balbezit. Moiteiro onderschept slim de pass. Moiteiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia AC 54%, Águias Rebeldes 46%.
Maia AC - Águias Rebeldes 0:1

56e minuut.
Couros passt de bal in één keer door. Raposeiro is nu in balbezit. Raposeiro geeft een hoge lob. Granada is nu in balbezit. Granada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Areias probeert de bal aan de voet te houden. Videira bereikt de bal nog maar net als eerste. Videira passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Areias zal de hoekschop nemen. Cotovia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maia AC 41%, Águias Rebeldes 59%.
Maia AC - Águias Rebeldes 0:1