Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela Negra Boimo
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Peixinho met een snelle inworp. Minas rent richting de bal. Minas geeft een lange en hoge pass. Velado is nu in balbezit. Velado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Peixinho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ameixa met een snelle inworp. Correia is nu in balbezit. Correia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Folheado probeert de bal aan de voet te houden. Ascensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascensio passt de bal in één keer door. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Negra - Boimo 1:0

10e minuut.
Ascensio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Videira komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Balelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balelas geeft een hoge lob. Malamilas probeert de bal met de borst te controleren. Velado rent richting de bal. Velado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho verovert de bal door een tackle van achteren. Marinho probeert naar een medespeler te passen. Correia is nu in balbezit. Correia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrela Negra - Boimo 1:1

23e minuut.
Doeltrap. Florindo trapt de bal weg van het doel. Correia kopt de bal weg. Videira bereikt de bal nog maar net als eerste. Videira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Negra - Boimo 2:1

26e minuut.
Magro met een snelle inworp. Negrão is nu in balbezit. Negrão met een sublieme pass. Velado is nu in balbezit. Velado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Castelo Preto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balelas is nu in balbezit. Balelas probeert naar een medespeler te passen. Velado rent richting de bal. Velado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Balelas geeft een hoge lob. Minas is nu in balbezit. Minas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Videira de bal. Videira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Folheado is nu in balbezit. Folheado speelt de bal door. Marinho rent richting de bal. Marinho draait met de bal, schiet en ... Alegre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrela Negra - Boimo 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Negra 31%, Boimo 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrela Negra - Boimo 2:2

55e minuut.
Negrão geeft een hoge lob. Velado rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pombalinho. Pombalinho krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ramboiano met een sublieme pass. Marinho rent richting de bal. Correia rent richting de bal. Correia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Negra - Boimo 2:3

61e minuut.
Videira is nu in balbezit. Videira probeert naar een medespeler te passen. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrela Negra - Boimo 3:3

62e minuut.
Videira bereikt de bal nog maar net als eerste. Videira passt de bal zonder na te denken. Balelas met een sublieme pass. Velado is nu in balbezit. Velado draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Negrão onderschept slim de pass. Videira rent richting de bal. Videira geeft een hoge lob. Minas rent richting de bal. Minas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florindo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Negra - Boimo 4:3

82e minuut.
Tabela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro met de inworp. Balelas geeft de bal voor. Klungelig pakt Pombalinho de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Negra - Boimo 5:3

84e minuut.
Folheado geeft een lange en hoge pass. Correia rent richting de bal. Negrão schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Negrão krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Magro met een sublieme pass. Inworp. Castelo Preto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Balelas met de inworp. Negrão geeft een hoge lob. Malamilas heeft problemen om de bal te vangen. Velado verovert de bal door een tackle van achteren. Velado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Negra 52%, Boimo 48%.
Estrela Negra - Boimo 5:3