Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative GFC OldBoys
433 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30.6
poor Schieten average
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Cassola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassola geeft een hoge lob. Strada is nu in balbezit. Strada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - OldBoys 0:1

7e minuut.
Cabeçudo passt de bal met de wreef. Bem Silva is nu in balbezit. Setúbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Bem Silva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fino bereikt de bal nog maar net als eerste. Fino passt de bal zonder na te denken. Daar is Strada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borelli rent richting de bal. Borelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Borelli kopt de bal weg. Muralha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fino. Fino krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lopo rent richting de bal. Lopo geeft een lange en hoge pass. Cassola heeft problemen om de bal te vangen. Amarante rent richting de bal. Amarante geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cassola onderschept slim de pass. Cassola geeft een lange en hoge pass. Charrua heeft problemen om de bal te vangen. Lopo verovert de bal door een tackle van achteren. Lopo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative GFC 76%, OldBoys 24%.
Creative GFC - OldBoys 0:1

51e minuut.
Borelli verovert de bal door een tackle van achteren. Borelli passt de bal in één keer door. Bem Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Silva draait met de bal, schiet en ... Sigalho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - OldBoys 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Futre komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sigalho kopt de bal weg. Borelli kan de bal niet met de borst controleren. Borelli met een sublieme pass. Strada bereikt de bal nog maar net als eerste. Strada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - OldBoys 0:3

71e minuut.
Lopo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo met een sublieme pass. Anacoreta rent richting de bal. Anacoreta schiet op doel. Wilden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - OldBoys 1:3

79e minuut.
Strada onderschept slim de pass. Strada met een sublieme pass. Borelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strada rent richting de bal. Strada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Lanhas met een harde bal richting middenveld. Szeląg kopt de bal weg. Daar is Futre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futre haalt uit met een fantastische trap. Sigalho probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - OldBoys 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative GFC 64%, OldBoys 36%.
Creative GFC - OldBoys 1:4