Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FootBonecada Minha Equipa
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.9
hopeloos Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Marreiros is nu in balbezit. Marreiros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Condego de bal. Pólvora is nu in balbezit. Pólvora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pólvora rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marreiros. Pólvora raakt geblesseerd tijdens het duel. Cigarro komt bij de bal en schiet. Doeltrap. Condego trapt de bal weg. Silva Baptista is nu in balbezit. Silva Baptista haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - Minha Equipa 0:1

24e minuut.
Cigarro onderschept slim de pass. Bogado rent richting de bal. Bogado passt de bal in één keer door. Silva Baptista is nu in balbezit. Silva Baptista haalt uit met een fantastische trap. Goulco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bogado kopt de bal weg. Marreiros rent richting de bal. Marreiros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oriente de bal. Oriente geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Micau is nu in balbezit. Gil onderschept slim de pass. Gil met een sublieme pass. Silva Baptista is nu in balbezit. Silva Baptista draait met de bal, schiet en ... Goulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - Minha Equipa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootBonecada 61%, Minha Equipa 39%.
FootBonecada - Minha Equipa 0:2

48e minuut.
Gil rent richting de bal. Micau onderschept slim de pass. Pólvora is nu in balbezit. Pólvora haalt uit met een fantastische trap. Condego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - Minha Equipa 1:2

58e minuut.
Silva Baptista is nu in balbezit. Botado is nu in balbezit. Silva Baptista verovert de bal door een tackle van achteren. Silva Baptista draait met de bal, schiet en ... Goulco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Bengala rent richting de bal. Bengala geeft de bal voor. Daar is Condego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pólvora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pólvora schiet op doel. Coxinhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bogado met een sublieme pass. Canhanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhanho geeft een lange en hoge pass. Frangueiro is nu in balbezit. Frangueiro geeft de bal voor. Coxinhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootBonecada 42%, Minha Equipa 58%.
FootBonecada - Minha Equipa 1:2