Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mexidos Fc Chuteiras United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


13e minuut.
Tourinho verovert de bal door een tackle van achteren. Tourinho speelt de bal door. Felicia rent richting de bal. Klungelig pakt Felicia de bal. Felicia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mendo Mestre passt de bal in één keer door. Felicia is nu in balbezit. Cacela bereikt de bal nog maar net als eerste. Felicia onderschept slim de pass. Felicia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Vara de bal. Cais rent richting de bal. Cais passt de bal met de wreef. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Brito Nunes passt de bal in één keer door. Cais bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara rent richting de bal. Cais rent richting de bal. Cais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mexidos Fc 49%, Chuteiras United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mexidos Fc - Chuteiras United 0:0

71e minuut.
Tourinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cais onderschept slim de pass. Cais met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Vara schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mexidos Fc - Chuteiras United 0:1

72e minuut.
Mendo Mestre passt de bal met de wreef. Tourinho rent richting de bal. Cais onderschept slim de pass. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Granada bereikt de bal nog maar net als eerste. Falco verovert de bal door een tackle van achteren. Falco met een sublieme pass. Felicia is nu in balbezit. Felicia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gerónimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Granada is nu in balbezit. Granada geeft een hoge lob. Felicia is nu in balbezit. Felicia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moura Guedes rent richting de bal. Cacela rent richting de bal. Moura Guedes onderschept slim de pass. Moura Guedes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mexidos Fc - Chuteiras United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mexidos Fc 45%, Chuteiras United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mexidos Fc - Chuteiras United 1:1