Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OldBoys Boimo
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
20 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Tabela bereikt de bal nog maar net als eerste. Strada verovert de bal door een tackle van achteren. Strada passt de bal zonder na te denken. Bem Silva rent richting de bal. Bem Silva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Amarante is nu in balbezit. Amarante speelt de bal door. Castelo Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Strada onderschept slim de pass. Strada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Boimo 1:0

23e minuut.
Bem Silva rent richting de bal. Bem Silva haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Castelo Preto de bal. Strada rent richting de bal. Strada schiet op doel. Florindo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Strada heeft problemen om de bal te vangen. Folheado rent richting de bal. Bem Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Bem Silva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Boimo 2:0

27e minuut.
Pombalinho trapt de bal weg van het doel. Borelli kopt de bal weg. Tabela heeft problemen om de bal te vangen. Strada bereikt de bal nog maar net als eerste. Strada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Boimo 3:0

33e minuut.
Amarante kopt de bal weg. Strada bereikt de bal nog maar net als eerste. Strada passt de bal zonder na te denken. Bem Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Bem Silva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OldBoys - Boimo 4:0

38e minuut.
Clemente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugo met de inworp. Correia bereikt de bal nog maar net als eerste. Correia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OldBoys 36%, Boimo 64%.
OldBoys - Boimo 4:0

53e minuut.
Borelli met een sublieme pass. Lugo rent richting de bal. Lugo met een sublieme pass. Marinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Futre geeft een lange en hoge pass. Bem Silva is nu in balbezit. Pombalinho begaat een overtreding. Pombalinho krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Strada is nu in balbezit. Strada speelt de bal door. Futre rent richting de bal. Futre schiet op doel. Florindo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Strada speelt de bal door. Pombalinho rent richting de bal. Pombalinho geeft een lange en hoge pass. Futre rent richting de bal. Futre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Folheado is nu in balbezit. Folheado geeft de bal voor. Serras rent richting de bal. Marinho onderschept slim de pass. Marinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Futre de bal onder controle te krijgen. Borelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Borelli probeert naar een medespeler te passen. Strada rent richting de bal. Strada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Serras met een snelle inworp. Amarante rent richting de bal. Amarante probeert naar een medespeler te passen. Strada is nu in balbezit. Strada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Folheado verovert de bal door een tackle van achteren. Folheado passt de bal in één keer door. Tabela bereikt de bal nog maar net als eerste. Strada verovert de bal door een tackle van achteren. Strada schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OldBoys 44%, Boimo 56%.
OldBoys - Boimo 4:0