Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative GFC Estrela Negra
433 Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 33.6
poor Schieten average
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Cassola rent richting de bal. Balelas verovert de bal door een tackle van achteren. Balelas met een sublieme pass. Velado is nu in balbezit. Velado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lanhas met een harde bal richting middenveld. Farto kopt de bal weg. Klungelig pakt Muralha de bal. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lanhas met een harde bal richting middenveld. Farto kopt de bal weg. Daar is Muralha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sigalho trapt de bal weg van het doel. Farto kopt de bal weg. Klungelig pakt Velado de bal. Velado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sigalho trapt de bal weg van het doel. Negrão kopt de bal weg. Lajes rent richting de bal. Videira bereikt de bal nog maar net als eerste. Videira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Videira is nu in balbezit. Videira passt de bal zonder na te denken. Velado rent richting de bal. Velado haalt uit met een fantastische trap. Lanhas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - Estrela Negra 0:1

30e minuut.
Peixinho verovert de bal door een tackle van achteren. Farto bereikt de bal nog maar net als eerste. Setúbal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Setúbal krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Videira rent richting de bal. Videira passt de bal met de wreef. Velado rent richting de bal. Velado schiet op doel. Lanhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - Estrela Negra 0:2

40e minuut.
Lajes bereikt de bal nog maar net als eerste. de Queiroz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negrão. Negrão krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Videira heeft problemen om de bal te vangen. Videira passt de bal zonder na te denken. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - Estrela Negra 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative GFC 67%, Estrela Negra 33%.
Creative GFC - Estrela Negra 0:3

49e minuut.
Cassola is nu in balbezit. Videira verovert de bal door een tackle van achteren. Videira haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lajes de bal onder controle te krijgen. Lanhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Anacoreta is nu in balbezit. Farto is nu in balbezit. Farto passt de bal zonder na te denken. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Lanhas trapt de bal weg van het doel. Farto kopt de bal weg. Videira rent richting de bal. Videira haalt uit met een fantastische trap. Lanhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velado rent richting de bal. Velado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sigalho geeft de bal voor. Inworp. Balelas met de inworp. Videira bereikt de bal nog maar net als eerste. Videira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Setúbal probeert naar een medespeler te passen. Farto is nu in balbezit. Farto probeert naar een medespeler te passen. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - Estrela Negra 0:4

65e minuut.
Cabeçudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo speelt de bal door. Setúbal bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado is nu in balbezit. Velado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Negrão passt de bal met de wreef. Videira is nu in balbezit. Setúbal rent richting de bal. Videira onderschept slim de pass. Videira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Negrão kopt de bal weg. Balelas is nu in balbezit. Balelas geeft een lange en hoge pass. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative GFC 80%, Estrela Negra 20%.
Creative GFC - Estrela Negra 0:4