Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Portugalito oNeiL F.C.
Normal Tactiek efootball
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 23.9
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Inworp. Imaginario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomás speelt de bal door. Almodovar is nu in balbezit. Almodovar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Margalho is nu in balbezit. Margalho geeft de bal voor. Capelas verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Margalho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portugalito - oNeiL F.C. 0:1

30e minuut.
Laboreiro is nu in balbezit. Margalho verovert de bal door een tackle van achteren. Margalho met een sublieme pass. Vilarinho is nu in balbezit. Vilarinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Laboreiro kan de bal niet met de borst controleren. Margalho verovert de bal door een tackle van achteren. Margalho probeert naar een medespeler te passen. Vilarinho rent richting de bal. Vilarinho haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Margalho onderschept slim de pass. Margalho met een sublieme pass. Almodovar is nu in balbezit. Romacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Romacho schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Imaginario passt de bal in één keer door. Supardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Supardo met een sublieme pass. Vilarinho rent richting de bal. Vilarinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portugalito 50%, oNeiL F.C. 50%.
FC Portugalito - oNeiL F.C. 0:1

46e minuut.
Supardo passt de bal zonder na te denken. Vilarinho rent richting de bal. Seguro probeert naar een medespeler te passen. Romacho rent richting de bal. Romacho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Laboreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Supardo onderschept slim de pass. Supardo passt de bal in één keer door. Vilarinho rent richting de bal. Vilarinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Portugalito - oNeiL F.C. 0:2

57e minuut.
Supardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarinho heeft problemen om de bal te vangen. Supardo is nu in balbezit. Vilarinho rent richting de bal. Vilarinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Supardo rent richting de bal. Romacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Romacho speelt de bal door. Almodovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Almodovar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Portugalito 50%, oNeiL F.C. 50%.
FC Portugalito - oNeiL F.C. 0:2