Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.06
  • Stadion: oNeiL FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1209
oNeiL FC Azores Stars
424 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 20.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Charrua is nu in balbezit. Touro verovert de bal door een tackle van achteren. Touro passt de bal in één keer door. Larangeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Larangeira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cirilo kan de bal niet met de borst controleren. Lousada rent richting de bal. Lousada draait met de bal, schiet en ... Nemésio heeft problemen om de bal te vangen. Sanches maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Touro rent richting de bal. Carneiro onderschept slim de pass. Carneiro passt de bal in één keer door. Lousada is nu in balbezit. Lousada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ramelento verovert de bal door een tackle van achteren. Charrua is nu in balbezit. Charrua passt de bal met de wreef. Lousada is nu in balbezit. Lousada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lagos trapt de bal weg van het doel. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro met een sublieme pass. Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada schiet op doel. Sanches bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oNeiL FC 47%, Azores Stars 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
oNeiL FC - Azores Stars 0:0

50e minuut.
Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Musa begaat een overtreding. Musa krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Rabiais met een sublieme pass. Larangeira rent richting de bal. Ramelento begaat een overtreding. Ramelento krijgt een gele kaart. Larangeira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Musa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ramelento speelt de bal door. Casanova rent richting de bal. Casanova met een sublieme pass. Lousada bereikt de bal nog maar net als eerste. Lousada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
oNeiL FC - Azores Stars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oNeiL FC 50%, Azores Stars 50%.
oNeiL FC - Azores Stars 0:1