Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuteiras United Minha Equipa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten average
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Marreiros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naves komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito Nunes rent richting de bal. Brito Nunes met een sublieme pass. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Brito Nunes onderschept slim de pass. Brito Nunes geeft een lange en hoge pass. Gil kopt de bal weg. Naves bereikt de bal nog maar net als eerste. Naves geeft de bal voor. Paal! Briteiros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Falco kopt de bal weg. Vara rent richting de bal. Vara passt de bal met de wreef. Cais rent richting de bal. Cais draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Oriente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melegas rent richting de bal. Oriente rent richting de bal. Silva Baptista rent richting de bal. Silva Baptista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuteiras United 69%, Minha Equipa 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chuteiras United - Minha Equipa 0:0

50e minuut.
Melegas geeft een lange en hoge pass. Figueiró kopt de bal weg. Naves probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Brito Nunes onderschept slim de pass. Brito Nunes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Condego de bal. Vara rent richting de bal. Vara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Fragateiro rent richting de bal. Fragateiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pomba met de inworp. Oriente geeft een lange en hoge pass. Briteiros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pomba passt de bal met de wreef. Gil rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uva. Uva krijgt een gele kaart. Gil moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gil kan niet meer verder spelen. Gualdino komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Naves verovert de bal door een tackle van achteren. Naves met een sublieme pass. Falco is nu in balbezit. Silva Baptista onderschept slim de pass. Silva Baptista haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuteiras United 60%, Minha Equipa 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chuteiras United - Minha Equipa 0:0