Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FootBonecada Chuteiras United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Cais speelt de bal door. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengala rent richting de bal. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - Chuteiras United 0:1

8e minuut.
Falco onderschept slim de pass. Brito Nunes is nu in balbezit. Brito Nunes passt de bal met de wreef. Vara is nu in balbezit. Vara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Canhanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhanho probeert naar een medespeler te passen. Cacela rent richting de bal. Pólvora onderschept slim de pass. Pólvora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cigarro verovert de bal door een tackle van achteren. Canhanho speelt de bal door. Cacela is nu in balbezit. Pólvora onderschept slim de pass. Pólvora schiet op doel. Briteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootBonecada 51%, Chuteiras United 49%.
FootBonecada - Chuteiras United 0:1

55e minuut.
Micau is nu in balbezit. Micau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melegas de bal. Cigarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Brito Nunes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briteiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Figueiró rent richting de bal. Martini rent richting de bal. Martini geeft een lange en hoge pass. Pólvora rent richting de bal. Pólvora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Micau is nu in balbezit. Micau probeert naar een medespeler te passen. Cacela rent richting de bal. Cigarro onderschept slim de pass. Cigarro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootBonecada 41%, Chuteiras United 59%.
FootBonecada - Chuteiras United 0:1