Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minha Equipa Mexidos Fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coxinhas trapt de bal weg van het doel. Bogado probeert naar een medespeler te passen. Silva Baptista bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Baptista haalt uit met een fantastische trap. Bilro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Felicia rent richting de bal. Mendo Mestre rent richting de bal. Felicia rent richting de bal. Felicia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Francesinha de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gerónimo geeft een hoge lob. Inworp. Pomba met de inworp. Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Castro Pereira geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jara met een snelle inworp. Oriente met een sublieme pass. Daar is Silva Baptista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bogado passt de bal in één keer door. Oriente bereikt de bal nog maar net als eerste. Oriente passt de bal zonder na te denken. Silva Baptista is nu in balbezit. Silva Baptista schiet op doel. Bilro bokst de bal weg.

43e minuut.
Granada passt de bal in één keer door. Tourinho met een sublieme pass. Felicia is nu in balbezit. Felicia draait met de bal, schiet en ... Condego heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minha Equipa 49%, Mexidos Fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minha Equipa - Mexidos Fc 0:0

47e minuut.
Gualdino geeft een lange en hoge pass. Palma rent richting de bal. Moura Guedes maakt een afschuwelijke overtreding. Moura Guedes krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Felicia verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naves. Felicia moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Felicia kan niet meer verder spelen. Canadiano komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Granada bereikt de bal nog maar net als eerste. Granada met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Francesinha de bal onder controle te krijgen. Canadiano is nu in balbezit. Canadiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minha Equipa 55%, Mexidos Fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Minha Equipa - Mexidos Fc 0:0