Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azores Stars Estrela Negra
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 32.4
poor Schieten average
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


12e minuut.
Videira heeft problemen om de bal te vangen. Carneiro kopt de bal weg. Farto rent richting de bal. Lousada onderschept slim de pass. Lousada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chalana rent richting de bal. Videira onderschept slim de pass. Videira passt de bal in één keer door. Velado rent richting de bal. Velado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Azores Stars - Estrela Negra 0:1

18e minuut.
Ruitas is nu in balbezit. Minas bereikt de bal nog maar net als eerste. Minas passt de bal in één keer door. Velado is nu in balbezit. Velado draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Magro geeft een hoge lob. Serôdio is nu in balbezit. Velado onderschept slim de pass. Velado haalt uit met een fantastische trap. Lagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azores Stars - Estrela Negra 0:2

26e minuut.
Briosa is nu in balbezit. Carneiro is nu in balbezit. Lousada is nu in balbezit. Carneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ramelento rent richting de bal. Ramelento passt de bal met de wreef. Carneiro heeft problemen om de bal te vangen. Lousada is nu in balbezit. Lousada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tudela probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Charrua heeft problemen om de bal te vangen. Serôdio rent richting de bal. Balelas begaat een overtreding. Balelas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Balelas met een sublieme pass. Videira bereikt de bal nog maar net als eerste. Videira passt de bal zonder na te denken. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Velado haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Chalana geeft de bal voor. Inworp. Balelas met een snelle inworp. Videira is nu in balbezit. Videira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azores Stars 41%, Estrela Negra 59%.
Azores Stars - Estrela Negra 0:2

66e minuut.
Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Carneiro rent richting de bal. Farto maakt een afschuwelijke overtreding. Farto krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Briosa geeft de bal voor. Balelas rent richting de bal. Velado is nu in balbezit. Velado haalt uit met een fantastische trap. Lagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azores Stars - Estrela Negra 0:3

88e minuut.
Ramelento heeft problemen om de bal te vangen. Videira rent richting de bal. Videira passt de bal zonder na te denken. Velado rent richting de bal. Velado haalt uit met een fantastische trap. Lagos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azores Stars 62%, Estrela Negra 38%.
Azores Stars - Estrela Negra 0:3