Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Creative GFC FootBonecada
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten hopeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Frangueiro heeft problemen om de bal te vangen. Canhanho probeert naar een medespeler te passen. Muralha rent richting de bal. Pólvora onderschept slim de pass. Pólvora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - FootBonecada 0:1

27e minuut.
Bengala kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. de Queiroz neemt de hoekschop. Charrua springt en kopt de bal. Goulco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cabeçudo heeft problemen om de bal te vangen. Cabeçudo speelt de bal door. Canhanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Charrua onderschept slim de pass. Charrua draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
de Queiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeçudo probeert naar een medespeler te passen. Setúbal rent richting de bal. Setúbal geeft een hoge lob. Goulco bokst de bal weg.

41e minuut.
Canhanho kopt de bal weg. Pólvora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lajes rent richting de bal. Cigarro verovert de bal door een tackle van achteren. Cigarro draait met de bal, schiet en ... Lanhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pólvora rent richting de bal. Pólvora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - FootBonecada 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative GFC 46%, FootBonecada 54%.
Creative GFC - FootBonecada 0:2

59e minuut.
Doeltrap. Lanhas trapt de bal weg van het doel. Canhanho kopt de bal weg. Cigarro is nu in balbezit. Cigarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Cassola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pólvora rent richting de bal. Cigarro is nu in balbezit. Pólvora rent richting de bal. Pólvora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Martini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canhanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhanho met een sublieme pass. Pólvora rent richting de bal. Pólvora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Creative GFC - FootBonecada 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Creative GFC 48%, FootBonecada 52%.
Creative GFC - FootBonecada 0:3