Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuteiras United FC Portugalito
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Levezinho met een snelle inworp. Romacho is nu in balbezit. Romacho passt de bal in één keer door. Almodovar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - FC Portugalito 0:1

10e minuut.
Capelas is nu in balbezit. Capelas geeft een hoge lob. Daar is Romacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melegas is nu in balbezit. Melegas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Romacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito Nunes rent richting de bal. Almodovar verovert de bal door een tackle van achteren. Romacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Romacho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - FC Portugalito 0:2

38e minuut.
Inworp. Figueiró met de inworp. Cais bereikt de bal nog maar net als eerste. Cais schiet op doel. Klungelig pakt Girco de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - FC Portugalito 1:2

42e minuut.
Melegas is nu in balbezit. Peixoto is nu in balbezit. Almodovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Romacho is nu in balbezit. Romacho haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuteiras United 49%, FC Portugalito 51%.
Chuteiras United - FC Portugalito 1:2

51e minuut.
Cais bereikt de bal nog maar net als eerste. Cais probeert naar een medespeler te passen. Capelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara onderschept slim de pass. Vara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Seguro trapt de bal weg. Brito Nunes is nu in balbezit. Brito Nunes passt de bal in één keer door. Cais rent richting de bal. Cais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cais is nu in balbezit. Cais met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chuteiras United - FC Portugalito 2:2

80e minuut.
Almodovar is nu in balbezit. Brito Nunes bereikt de bal nog maar net als eerste. Almodovar onderschept slim de pass. Romacho is nu in balbezit. Romacho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuteiras United 56%, FC Portugalito 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chuteiras United - FC Portugalito 2:2