Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mexidos Fc oNeiL FC
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 24.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Mendo Mestre heeft problemen om de bal te vangen. Musa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendo Mestre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendo Mestre krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Granada heeft problemen om de bal te vangen. Musa rent richting de bal. Musa met een sublieme pass. Vilanova rent richting de bal. Vilanova schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Honorato geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granada met de inworp. Mendo Mestre is nu in balbezit. Mendo Mestre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vilanova probeert naar een medespeler te passen. Tourinho rent richting de bal. Larangeira verovert de bal door een tackle van achteren. Larangeira haalt uit met een fantastische trap. Santarim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mexidos Fc 57%, oNeiL FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mexidos Fc - oNeiL FC 0:0

46e minuut.
Nemésio passt de bal in één keer door. Mendo Mestre rent richting de bal. Touro onderschept slim de pass. Touro geeft een lange en hoge pass. Pinto Salgado kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Camarão kopt de bal weg. Honorato geeft een hoge lob. Nunes heeft problemen om de bal te vangen. Larangeira onderschept slim de pass. Larangeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gerónimo rent richting de bal. Pinto Salgado begaat een overtreding. Gerónimo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gerónimo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nemésio rent richting de bal. Canadiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Canadiano schiet op doel. Sanches probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mexidos Fc - oNeiL FC 1:0

79e minuut.
Nunes kan de bal niet met de borst controleren. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilanova passt de bal in één keer door. Larangeira is nu in balbezit. Larangeira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vilanova verovert de bal door een tackle van achteren. Larangeira rent richting de bal. Vilanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Larangeira is nu in balbezit. Larangeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mexidos Fc - oNeiL FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mexidos Fc 35%, oNeiL FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mexidos Fc - oNeiL FC 1:1