Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lusitanos FC Portugalito
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Levezinho rent richting de bal. Inworp. Levezinho met de inworp. Romacho rent richting de bal. Romacho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tomás met een sublieme pass. Levezinho rent richting de bal. Levezinho passt de bal in één keer door. Almodovar is nu in balbezit. Almodovar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lusitanos - FC Portugalito 0:1

39e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marim verovert de bal door een tackle van achteren. Imaginario onderschept slim de pass. Romacho rent richting de bal. Romacho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lusitanos - FC Portugalito 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lusitanos 54%, FC Portugalito 46%.
FC Lusitanos - FC Portugalito 0:2

52e minuut.
Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Marim onderschept slim de pass. Marim passt de bal met de wreef. Bregante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregante draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Girco geeft een hoge lob. Baleal is nu in balbezit. Tomás rent richting de bal. Baleal verovert de bal door een tackle van achteren. Baleal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Peixoto met een sublieme pass. Laboreiro is nu in balbezit. Bregante onderschept slim de pass. Cacela rent richting de bal. Cacela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lusitanos 50%, FC Portugalito 50%.
FC Lusitanos - FC Portugalito 0:2