Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FootBonecada Estrela Negra
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 33.7
hopeless Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Micau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão rent richting de bal. Negrão met een sublieme pass. Videira rent richting de bal. Videira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Botado rent richting de bal. Botado geeft de bal voor. Sambado is nu in balbezit. Sambado geeft een lange en hoge pass. Pólvora maakt een snoekduik en kopt de bal. Alegre bokst de bal weg.

10e minuut.
Albernaz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micau met de inworp. Cigarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigarro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Martini onderschept slim de pass. Canhanho rent richting de bal. Canhanho probeert naar een medespeler te passen. Pólvora rent richting de bal. Pólvora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Minas onderschept slim de pass. Minas speelt de bal door. Velado is nu in balbezit. Velado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - Estrela Negra 0:1

28e minuut.
Cigarro is nu in balbezit. Farto onderschept slim de pass. Farto geeft een lange en hoge pass. Velado rent richting de bal. Velado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - Estrela Negra 0:2

32e minuut.
Videira rent richting de bal. Canhanho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Videira raakt geblesseerd tijdens het duel. Videira neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - Estrela Negra 0:3

34e minuut.
Farto verovert de bal door een tackle van achteren. Farto geeft een lange en hoge pass. Velado is nu in balbezit. Canhanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Canhanho passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootBonecada 56%, Estrela Negra 44%.
FootBonecada - Estrela Negra 0:3

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negrão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balelas geeft een lange en hoge pass. Velado rent richting de bal. Velado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Micau probeert naar een medespeler te passen. Videira is nu in balbezit. Canhanho speelt de bal door. Velado is nu in balbezit. Velado schiet op doel. Goulco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Botado is nu in balbezit. Velado verovert de bal door een tackle van achteren. Velado draait met de bal, schiet en ... Goulco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bengala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Velado onderschept slim de pass. Velado probeert naar een medespeler te passen. Minas is nu in balbezit. Minas geeft een hoge lob. Botado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goulco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FootBonecada - Estrela Negra 0:4

84e minuut.
Canhanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrão speelt de bal door. Velado bereikt de bal nog maar net als eerste. Videira rent richting de bal. Videira draait met de bal, schiet en ... Goulco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Minas is nu in balbezit. Frangueiro begaat een overtreding. Minas raakt geblesseerd tijdens het duel. Farto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bengala probeert de bal met de borst te controleren. Velado is nu in balbezit. Velado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FootBonecada 57%, Estrela Negra 43%.
FootBonecada - Estrela Negra 0:4