Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chuteiras United oNeiL F.C.
Normal Tactiek efootball
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Figueiró met een sublieme pass. Tameirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tameirco passt de bal in één keer door. Vilarinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bispo geeft de bal voor. Inworp. Figueiró met een snelle inworp. Cais probeert de bal met de borst te controleren. Cais schiet op doel. Raposo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Calabaga onderschept slim de pass. Calabaga met een sublieme pass. Tameirco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Vara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Melegas heeft problemen om de bal te vangen. Tameirco is nu in balbezit. Tameirco passt de bal met de wreef. Supardo is nu in balbezit. Supardo draait met de bal, schiet en ... Briteiros bokst de bal weg.

20e minuut.
Estela geeft een lange en hoge pass. Fragateiro rent richting de bal. Fragateiro speelt de bal door. Vara is nu in balbezit. Vara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Supardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilarinho rent richting de bal. Supardo is nu in balbezit. Vilarinho rent richting de bal. Vilarinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Falco is nu in balbezit. Cais bereikt de bal nog maar net als eerste. Cais probeert naar een medespeler te passen. Vara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chuteiras United - oNeiL F.C. 1:0

35e minuut.
Uva geeft de bal voor. Vilarinho kopt de bal weg. Cacela rent richting de bal. Margalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Margalho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Calabaga onderschept slim de pass. Calabaga speelt de bal door. Tito is nu in balbezit. Vara verovert de bal door een tackle van achteren. Vara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Raposo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Vilar geeft een lange en hoge pass. Calabaga kopt de bal weg. Klungelig pakt Supardo de bal. Vilarinho is nu in balbezit. Vilarinho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuteiras United 54%, oNeiL F.C. 46%.
Chuteiras United - oNeiL F.C. 1:0

55e minuut.
Fragateiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Margalho met een snelle inworp. Supardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Supardo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Melegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calabaga is nu in balbezit. Calabaga speelt de bal door. Vilarinho is nu in balbezit. Vilarinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Calabaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabaga probeert naar een medespeler te passen. Vilarinho rent richting de bal. Vilarinho draait met de bal, schiet en ... Cacela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Aquino passt de bal met de wreef. Tameirco heeft problemen om de bal te vangen. Cais is nu in balbezit. Cais draait met de bal, schiet en ... Aquino probeert de bal aan de voet te houden. Raposo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chuteiras United 67%, oNeiL F.C. 33%.
Chuteiras United - oNeiL F.C. 1:0