Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:05
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: 2040 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2944
2040 SportingX
Normal Tactiek 4*3*3
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 40.7
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Balbo kopt de bal weg. Grant geeft een lange en hoge pass. Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Abelhudo rent richting de bal. Nuckowski onderschept slim de pass. Nuckowski speelt de bal door. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Grabarz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sucena de bal. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap. Pistolinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:1

10e minuut.
Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz passt de bal zonder na te denken. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:2

11e minuut.
Minas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczoczarz verovert de bal door een tackle van achteren. Szczoczarz met een sublieme pass. Nuckowski heeft problemen om de bal te vangen. Nuckowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski speelt de bal door. Klungelig pakt Neuhaus de bal. Neuhaus haalt uit met een fantastische trap. Pistolinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:3

18e minuut.
Inworp. Grant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz geeft de bal voor. Nuckowski springt en kopt de bal. Pistolinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Alvaleide probeert de bal met de borst te controleren. Udrea rent richting de bal. Udrea passt de bal in één keer door. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz met een sublieme pass. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:4

36e minuut.
Grabarz heeft problemen om de bal te vangen. Grabarz geeft de bal voor. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:5

42e minuut.
Grabarz rent richting de bal. Grabarz passt de bal in één keer door. Neuhaus is nu in balbezit. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2040 75%, SportingX 25%.
2040 - SportingX 0:5

48e minuut.
Grabarz verovert de bal door een tackle van achteren. Sucena is nu in balbezit. Grabarz verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. Pistolinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:6

50e minuut.
Grant onderschept slim de pass. Grant met een sublieme pass. Klungelig pakt Nuckowski de bal. Nuckowski draait met de bal, schiet en ... Pistolinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:7

54e minuut.
Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus passt de bal in één keer door. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:8

56e minuut.
Demirian rent richting de bal. Demirian geeft een lange en hoge pass. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:9

64e minuut.
Klungelig pakt Grabarz de bal. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelhudo rent richting de bal. Grabarz verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Peixeiro is nu in balbezit. Grant onderschept slim de pass. Grant probeert naar een medespeler te passen. Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Pistolinha met een harde bal richting middenveld. Grabarz kan de bal niet met de borst controleren. Grabarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Grant kopt de bal weg. Daar is Grabarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sucena. Grabarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grant zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pistolinha bokst de bal weg.

73e minuut.
Grant probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski speelt de bal door. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Grant speelt de bal door. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski passt de bal in één keer door. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant speelt de bal door. Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz schiet op doel. Pistolinha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:10

84e minuut.
Nuckowski rent richting de bal. Neuhaus is nu in balbezit. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski schiet op doel. Pistolinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2040 - SportingX 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2040 82%, SportingX 18%.
2040 - SportingX 0:11