Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apanha Bolas Taipas Titans
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Guico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morna rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Anco ... Strafschop! Morna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morna zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Rasquilha probeert wanhopig de bal te grijpen. Morna rent richting de bal. Morna draait met de bal, schiet en ... Rasquilha bokst de bal weg.

14e minuut.
Aguico onderschept slim de pass. Marinha onderschept slim de pass. Marinha probeert naar een medespeler te passen. Coxo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxo haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apanha Bolas 47%, Taipas Titans 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apanha Bolas - Taipas Titans 0:0

49e minuut.
Camarinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarinha geeft een hoge lob. Meira bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira haalt uit met een fantastische trap. Cabreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apanha Bolas - Taipas Titans 0:1

53e minuut.
Aguico heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morna. Aguico is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anco met een snel genomen vrije trap. Meira is nu in balbezit. Meira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Marinha passt de bal met de wreef. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxo verovert de bal door een tackle van achteren. Coxo schiet op doel. Klungelig pakt Anco de bal. Rasquilha bokst de bal weg.

84e minuut.
Cuba rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vieira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guico heeft problemen om de bal te vangen. Guico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apanha Bolas - Taipas Titans 1:1

85e minuut.
Frangueiro rent richting de bal. Frangueiro geeft een hoge lob. Marinha rent richting de bal. Meira is nu in balbezit. Meira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apanha Bolas 23%, Taipas Titans 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apanha Bolas - Taipas Titans 1:1