Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela da Amadora Lusitano Évora
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ribeira probeert de bal aan de voet te houden. Beltrão rent richting de bal. Beltrão geeft een lange en hoge pass. Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira draait met de bal, schiet en ... Gandra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gandra met een harde bal richting middenveld. Figo kopt de bal weg. Maranhão probeert de bal aan de voet te houden. Sabido rent richting de bal. Sabido schiet op doel. De bal raakt de paal. Gandra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Figo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Coxinhas met de inworp. Saraiva de Carvalho rent richting de bal. Saraiva de Carvalho geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mares rent richting de bal. Mares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Amadora - Lusitano Évora 1:0

34e minuut.
Laboriz rent richting de bal. Laboriz geeft een hoge lob. Mares rent richting de bal. Mares schiet op doel. Amaral maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Amadora - Lusitano Évora 2:0

36e minuut.
Gago geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laboriz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Navio rent richting de bal. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Covo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros rent richting de bal. Quadros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Amadora 50%, Lusitano Évora 50%.
Estrela da Amadora - Lusitano Évora 2:0

61e minuut.
Sousa Mendes onderschept slim de pass. Sousa Mendes speelt de bal door. Daar is Maranhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribeira is nu in balbezit. Ribeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gago geeft een hoge lob. Inworp. Saraiva de Carvalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quadros is nu in balbezit. Quadros geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Colares is nu in balbezit. Navio verovert de bal door een tackle van achteren. Navio passt de bal zonder na te denken. Sabido rent richting de bal. Sabido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Amadora - Lusitano Évora 2:1

86e minuut.
Gandra trapt de bal weg van het doel. Covo kopt de bal weg. Klungelig pakt Laranjeira de bal. Sabido rent richting de bal. Sabido schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Amadora 55%, Lusitano Évora 45%.
Estrela da Amadora - Lusitano Évora 2:1