Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taipas Titans SportingX
523 Tactiek 4*3*3
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 43.2
waardeloos Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Udrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Albuquerque de bal. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Grabarz heeft problemen om de bal te vangen. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea speelt de bal door. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - SportingX 0:1

12e minuut.
Daar is Meira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczoczarz met een sublieme pass. Anco rent richting de bal. Grabarz onderschept slim de pass. Grabarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grant is nu in balbezit. Grant geeft een lange en hoge pass. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski schiet op doel. Rasquilha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - SportingX 0:2

23e minuut.
da Raimunda bereikt de bal nog maar net als eerste. da Raimunda passt de bal zonder na te denken. Cuba rent richting de bal. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarz rent richting de bal. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz draait met de bal, schiet en ... Rasquilha bokst de bal weg.

30e minuut.
Nuckowski is nu in balbezit. Neuhaus is nu in balbezit. Cuba rent richting de bal. Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Neuhaus haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Udrea passt de bal met de wreef. Grant rent richting de bal. Grant passt de bal met de wreef. Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lavado met een snelle inworp. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grant zijn tegenspeler op de grond. Grant krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Udrea is nu in balbezit. Udrea passt de bal met de wreef. Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Udrea controleert de bal met de borst. Udrea passt de bal met de wreef. Nuckowski speelt de bal door. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - SportingX 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipas Titans 78%, SportingX 22%.
Taipas Titans - SportingX 0:3

47e minuut.
Camarinha is nu in balbezit. Camarinha geeft een hoge lob. Bihun kopt de bal weg. Udrea rent richting de bal. Udrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Demirian passt de bal zonder na te denken. Grabarz is nu in balbezit. Aguico is nu in balbezit. Grabarz onderschept slim de pass. Grabarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski passt de bal zonder na te denken. Cuba probeert de bal aan de voet te houden. Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha bokst de bal weg.

59e minuut.
Lavado heeft problemen om de bal te vangen. Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz geeft de bal voor. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus schiet op doel. Rasquilha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Daar is Grabarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant geeft een hoge lob. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz geeft een hoge lob. Grabarz rent richting de bal. Grabarz geeft de bal voor. Neuhaus springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Camarinha geeft de bal voor. Udrea kopt de bal weg. da Raimunda heeft problemen om de bal te vangen. Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - SportingX 0:4

73e minuut.
Klungelig pakt Nuckowski de bal. Nuckowski geeft een lange en hoge pass. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - SportingX 0:5

78e minuut.
da Raimunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Grant speelt de bal door. Szczoczarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira verovert de bal door een tackle van achteren. Meira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Neuhaus probeert de bal met de borst te controleren. Aguico bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Neuhaus schiet op doel. Nuckowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Meira rent richting de bal. Meira passt de bal met de wreef. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus draait met de bal, schiet en ... Rasquilha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - SportingX 0:6

85e minuut.
Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz geeft een hoge lob. da Raimunda probeert de bal aan de voet te houden. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. Rasquilha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuba heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - SportingX 0:7

88e minuut.
Grant probeert naar een medespeler te passen. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz geeft een hoge lob. Nuckowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taipas Titans - SportingX 0:8

89e minuut.
Udrea passt de bal zonder na te denken. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Anco rent richting de bal. Grabarz onderschept slim de pass. Grabarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taipas Titans 77%, SportingX 23%.
Taipas Titans - SportingX 0:8