Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela da Amadora MENTAWAI
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.3
poor Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis met een sublieme pass. Colares rent richting de bal. Policarpo verovert de bal door een tackle van achteren. Policarpo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Piloto verovert de bal door een tackle van achteren. Piloto passt de bal zonder na te denken. Torres rent richting de bal. Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Torres geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madaleno met een snelle inworp. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Coxinhas geeft een hoge lob. Daar is Risca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alameda bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. Quadros haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Piloto passt de bal zonder na te denken. Policarpo rent richting de bal. Policarpo draait met de bal, schiet en ... Maranhão onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Amadora - MENTAWAI 0:1

34e minuut.
Quadros passt de bal zonder na te denken. Assis rent richting de bal. Assis passt de bal in één keer door. Daar is Policarpo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policarpo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Amadora 49%, MENTAWAI 51%.
Estrela da Amadora - MENTAWAI 0:1

52e minuut.
Piloto kopt de bal weg. Policarpo rent richting de bal. Colares bereikt de bal nog maar net als eerste. Policarpo verovert de bal door een tackle van achteren. Policarpo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Quadros rent richting de bal. Piloto bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Quadros naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Risca rent richting de bal. Alameda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laboriz. Laboriz krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Maranhão is nu in balbezit. Maranhão geeft een lange en hoge pass. Risca is nu in balbezit. Laboriz onderschept slim de pass. Laboriz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Risca met een sublieme pass. Colares rent richting de bal. Colares probeert naar een medespeler te passen. Mares is nu in balbezit. Mares draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Amadora 54%, MENTAWAI 46%.
Estrela da Amadora - MENTAWAI 0:1