Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:02
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Tiger$ Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 782
Tiger$ @golos
343 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


29e minuut.
Fiuza probeert naar een medespeler te passen. Vilco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilco speelt de bal door. Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino draait met de bal, schiet en ... Berardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Duro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Couraçado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Periquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Periquito speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger$ - @golos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger$ 68%, @golos 32%.
Tiger$ - @golos 0:1

51e minuut.
Periquito is nu in balbezit. Periquito passt de bal in één keer door. Daar is Duro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delfino bereikt de bal nog maar net als eerste. Delfino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tiger$ - @golos 0:2

66e minuut.
Vilco controleert de bal met de borst. Vilco geeft een lange en hoge pass. Duro heeft problemen om de bal te vangen. Couraçado is nu in balbezit. Couraçado geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Carambinha is nu in balbezit. Frontoura verovert de bal door een tackle van achteren. Frontoura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guincho de bal. Guincho draait met de bal, schiet en ... Peneda bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rodrigo is nu in balbezit. Periquito verovert de bal door een tackle van achteren. Rodrigo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodrigo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tiger$ 66%, @golos 34%.
Tiger$ - @golos 0:2