Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SportingX Apanha Bolas
4*3*3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 19.9
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Neuhaus onderschept slim de pass. Neuhaus passt de bal met de wreef. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuckowski met een sublieme pass. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz schiet op doel. Cabreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 1:0

13e minuut.
Cabreira met een harde bal richting middenveld. Udrea probeert naar een medespeler te passen. Nuckowski controleert de bal met de borst. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Peralta de bal. Neuhaus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Condego. Neuhaus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Neuhaus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Marinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarz met een sublieme pass. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski schiet op doel. Cabreira bokst de bal weg. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus draait met de bal, schiet en ... Condego probeert de bal aan de voet te houden. Cabreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nuckowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 2:0

24e minuut.
Peralta rent richting de bal. Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Condego rent richting de bal. Neuhaus onderschept slim de pass. Neuhaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 3:0

28e minuut.
Guico neemt de hoekschop. Chwiałkiewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Udrea de bal onder controle te krijgen. Morna is nu in balbezit. Morna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marinha passt de bal zonder na te denken. Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea speelt de bal door. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 4:0

37e minuut.
Klungelig pakt Condego de bal. Condego geeft een lange en hoge pass. Grant is nu in balbezit. Grant geeft een lange en hoge pass. Cabreira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Grant rent richting de bal. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski passt de bal met de wreef. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingX 18%, Apanha Bolas 82%.
SportingX - Apanha Bolas 5:0

49e minuut.
Szczoczarz is nu in balbezit. Szczoczarz geeft een hoge lob. Câmara geeft de bal voor. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz draait met de bal, schiet en ... Cabreira bokst de bal weg.

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grant zal de hoekschop nemen. Neuhaus controleert de bal met de borst. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski draait met de bal, schiet en ... Cabreira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 6:0

52e minuut.
Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus speelt de bal door. Nuckowski probeert naar een medespeler te passen. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Udrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea geeft de bal voor. Klungelig pakt Condego de bal. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 7:0

70e minuut.
Cuiabá geeft een lange en hoge pass. Udrea rent richting de bal. Udrea met een sublieme pass. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 8:0

73e minuut.
Grant rent richting de bal. Grant geeft de bal voor. Daar is Condego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SportingX - Apanha Bolas 9:0

79e minuut.
Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrea verovert de bal door een tackle van achteren. Udrea passt de bal met de wreef. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap. Cabreira bokst de bal weg.

85e minuut.
Marinha speelt de bal door. Klungelig pakt Udrea de bal. Udrea geeft een hoge lob. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Morna rent richting de bal. Szczoczarz onderschept slim de pass. Szczoczarz speelt de bal door. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SportingX 19%, Apanha Bolas 81%.
SportingX - Apanha Bolas 9:0