Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banheira FC Estrela da Amadora
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Mares rent richting de bal. Gachineiro rent richting de bal. Mares onderschept slim de pass. Bulhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulhosa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Garrudo verovert de bal door een tackle van achteren. Garrudo geeft een lange en hoge pass. Ferraria rent richting de bal. Ferraria draait met de bal, schiet en ... Gandra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gandra trapt de bal weg. Pavão kopt de bal weg. Ferraria is nu in balbezit. Ferraria schiet op doel. Gandra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Estrela da Amadora 1:0

29e minuut.
Huerta probeert naar een medespeler te passen. Colares bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrudo verovert de bal door een tackle van achteren. Pavão rent richting de bal. Pavão met een sublieme pass. Gandra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferraria bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Estrela da Amadora 2:0

33e minuut.
Bulhosa rent richting de bal. Bulhosa geeft de bal voor. Saraiva de Carvalho rent richting de bal. Saraiva de Carvalho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Estrela da Amadora 2:1

42e minuut.
Mares speelt de bal door. Daar is Bulhosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavão onderschept slim de pass. Mares onderschept slim de pass. Mares schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banheira FC 48%, Estrela da Amadora 52%.
Banheira FC - Estrela da Amadora 2:1

56e minuut.
Gachineiro geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saraiva de Carvalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Bulhosa de bal. Bulhosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Pavão passt de bal met de wreef. Inworp. Saraiva de Carvalho met een snelle inworp. Bulhosa rent richting de bal. Bulhosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Banheira FC - Estrela da Amadora 2:2

65e minuut.
Mares rent richting de bal. Bulhosa rent richting de bal. Met opzet legt Gachineiro zijn tegenspeler op de grond. Gachineiro krijgt een gele kaart. Bulhosa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torres neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Salvado is nu in balbezit. Salvado probeert naar een medespeler te passen. Ceuta heeft problemen om de bal te vangen. Garrudo onderschept slim de pass. Garrudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres met een sublieme pass. Bulhosa is nu in balbezit. Bulhosa draait met de bal, schiet en ... Perneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - Estrela da Amadora 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banheira FC 45%, Estrela da Amadora 55%.
Banheira FC - Estrela da Amadora 2:3