Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Braga Sempre Tiger$
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Berardo met een harde bal richting middenveld. Alavartido is nu in balbezit. Alavartido probeert naar een medespeler te passen. Guincho is nu in balbezit. Guincho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rodrigo geeft de bal voor. Cremildo rent richting de bal. Papa-Xixa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papa-Xixa krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Lavado bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavado geeft een hoge lob. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa-Xixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa-Xixa draait met de bal, schiet en ... Berardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Soria onderschept slim de pass. Cremildo is nu in balbezit. Guincho verovert de bal door een tackle van achteren. Papa-Xixa rent richting de bal. Papa-Xixa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Braga Sempre - Tiger$ 1:0

37e minuut.
Guincho rent richting de bal. Queriol bereikt de bal nog maar net als eerste. Guincho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guincho krijgt een gele kaart. Queriol raakt geblesseerd tijdens het duel. Queriol zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancede is nu in balbezit. Ancede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Inworp. Rodrigo met de inworp. Alavartido rent richting de bal. Alavartido schiet op doel. Conteiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Braga Sempre - Tiger$ 1:1

40e minuut.
Guincho passt de bal zonder na te denken. Duro heeft problemen om de bal te vangen. Cremildo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guincho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Cremildo rent richting de bal. Guincho verovert de bal door een tackle van achteren. Papa-Xixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Papa-Xixa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Queriol de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Braga Sempre - Tiger$ 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braga Sempre 46%, Tiger$ 54%.
Braga Sempre - Tiger$ 2:1

54e minuut.
Alhandra speelt de bal door. Gaivota probeert de bal aan de voet te houden. Guincho rent richting de bal. Guincho draait met de bal, schiet en ... Alavartido probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cremildo kopt de bal weg. Ancede bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagarro begaat een overtreding. Tagarro krijgt een gele kaart. Ancede is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cremildo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Conteiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Guincho rent richting de bal. Guincho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Braga Sempre - Tiger$ 2:2

58e minuut.
Papa-Xixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cremildo verovert de bal door een tackle van achteren. Cremildo geeft een hoge lob. Ancede is nu in balbezit. Ancede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Guincho rent richting de bal. Ancede rent richting de bal. Guincho is nu in balbezit. Ancede rent richting de bal. Ancede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ancede probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lavado rent richting de bal. Lavado probeert naar een medespeler te passen. Guincho is nu in balbezit. Guincho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Braga Sempre 42%, Tiger$ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Braga Sempre - Tiger$ 2:2