Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Banheira FC SportingX
442 Tactiek 4*3*3
39% Balbezit 61%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 42.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Grabarz rent richting de bal. Nuckowski rent richting de bal. Grabarz rent richting de bal. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap. Perneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - SportingX 0:1

9e minuut.
Daar is Grabarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delpino is nu in balbezit. Delpino geeft een lange en hoge pass. Grant rent richting de bal. Grant geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Cidral probeert naar een medespeler te passen. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski met een sublieme pass. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz schiet op doel. Perneta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - SportingX 0:2

16e minuut.
Nuckowski rent richting de bal. Delpino onderschept slim de pass. Gachineiro is nu in balbezit. Nuckowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nuckowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grant onderschept slim de pass. Grant speelt de bal door. Neuhaus heeft problemen om de bal te vangen. Neuhaus geeft een hoge lob. Perneta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - SportingX 0:3

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Huerta de bal onder controle te krijgen. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus passt de bal met de wreef. Daar is Grabarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarz schiet op doel. Perneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gachineiro passt de bal in één keer door. Grant heeft problemen om de bal te vangen. Grant met een sublieme pass. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - SportingX 0:4

34e minuut.
Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus probeert naar een medespeler te passen. Grabarz rent richting de bal. Grabarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - SportingX 0:5

36e minuut.
Udrea speelt de bal door. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delpino. Grabarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grant met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Grant passt de bal zonder na te denken. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski passt de bal met de wreef. Neuhaus rent richting de bal. Neuhaus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banheira FC 86%, SportingX 14%.
Banheira FC - SportingX 0:5

47e minuut.
Neuhaus probeert de bal aan de voet te houden. Espirito Santo rent richting de bal. Espirito Santo passt de bal in één keer door. Nuckowski is nu in balbezit. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Perneta trapt de bal weg. Grant kopt de bal weg. Klungelig pakt Nuckowski de bal. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Nuckowski heeft problemen om de bal te vangen. Nuckowski draait met de bal, schiet en ... Espirito Santo heeft problemen om de bal te vangen. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Udrea speelt de bal door. Grabarz is nu in balbezit. Grant met een sublieme pass. Daar is Nuckowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuckowski draait met de bal, schiet en ... Perneta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Marinheiro geeft de bal voor. Inworp. Udrea met een snelle inworp. Szczoczarz rent richting de bal. Szczoczarz geeft een lange en hoge pass. Perneta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grabarz heeft problemen om de bal te vangen. Delpino rent richting de bal. Delpino passt de bal zonder na te denken. Grabarz rent richting de bal. Grabarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - SportingX 0:6

60e minuut.
Szczoczarz probeert naar een medespeler te passen. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus speelt de bal door. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski schiet op doel. Perneta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - SportingX 0:7

69e minuut.
Neuhaus passt de bal zonder na te denken. Delpino is nu in balbezit. Grabarz onderschept slim de pass. Grabarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Banheira FC - SportingX 0:8

71e minuut.
Neuhaus schiet op doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cotorim met de inworp. Grabarz controleert de bal met de borst. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Forêt bereikt de bal nog maar net als eerste. Forêt geeft de bal voor. Delpino probeert de bal aan de voet te houden. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarz haalt uit met een fantastische trap. Perneta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Cotorim geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Grant de bal onder controle te krijgen. Gachineiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuckowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Grant onderschept slim de pass. Grant probeert naar een medespeler te passen. Gachineiro rent richting de bal. Nuckowski onderschept slim de pass. Neuhaus speelt de bal door. Paal!

89e minuut.
Nuckowski onderschept slim de pass. Nuckowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Neuhaus de bal. Nuckowski rent richting de bal. Nuckowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Banheira FC 87%, SportingX 13%.
Banheira FC - SportingX 0:8