Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 19:03
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: MENTAWAI Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 380
MENTAWAI Taipas Titans
Normal Tactiek 523
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Assis is nu in balbezit. Assis geeft de bal voor. Klungelig pakt Cuba de bal. Policarpo onderschept slim de pass. Policarpo draait met de bal, schiet en ... Rasquilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Risca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piano verovert de bal door een tackle van achteren. Piano speelt de bal door. Meira is nu in balbezit. Meira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MENTAWAI - Taipas Titans 0:1

39e minuut.
Risca bereikt de bal nog maar net als eerste. Meira verovert de bal door een tackle van achteren. Alameda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alameda krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cano met een snelle inworp. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis passt de bal zonder na te denken. Policarpo rent richting de bal. Policarpo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Piloto is nu in balbezit. da Silva onderschept slim de pass. da Silva speelt de bal door. Meira is nu in balbezit. Meira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MENTAWAI - Taipas Titans 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MENTAWAI 50%, Taipas Titans 50%.
MENTAWAI - Taipas Titans 0:2

60e minuut.
Madaleno bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camarinha. Madaleno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alameda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Policarpo rent richting de bal. Policarpo schiet op doel. Rasquilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Piloto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lavado met een snelle inworp. Klungelig pakt da Silva de bal. da Silva geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MENTAWAI 53%, Taipas Titans 47%.
MENTAWAI - Taipas Titans 0:2