Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Pacifico FC Braga Sempre
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Maio met een sublieme pass. Prezado bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar verovert de bal door een tackle van achteren. Conchamar schiet op doel. Conteiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pacifico FC - Braga Sempre 1:0

8e minuut.
Muxinga passt de bal met de wreef. Maio is nu in balbezit. Maio passt de bal in één keer door. Conchamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gaivota rent richting de bal. Mafra verovert de bal door een tackle van achteren. Mafra met een sublieme pass. Conchamar is nu in balbezit. Conchamar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Pacifico FC - Braga Sempre 2:0

17e minuut.
Papa-Xixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvador is nu in balbezit. Papa-Xixa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Papa-Xixa krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Tagarro speelt de bal door. Papa-Xixa rent richting de bal. Guincho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guincho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pacifico FC - Braga Sempre 2:1

26e minuut.
Maio met een sublieme pass. Conchamar heeft problemen om de bal te vangen. Conchamar speelt de bal door. Maio is nu in balbezit. Maio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pacifico FC 52%, Braga Sempre 48%.
El Pacifico FC - Braga Sempre 2:1

60e minuut.
Tagarro heeft problemen om de bal te vangen. Vingada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vingada passt de bal met de wreef. Conchamar rent richting de bal. Conchamar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Baldaque trapt de bal weg van het doel. Vingada bereikt de bal nog maar net als eerste. Vingada probeert naar een medespeler te passen. Conchamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar draait met de bal, schiet en ... Conteiro bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gaivota bereikt de bal nog maar net als eerste. Maio verovert de bal door een tackle van achteren. Maio probeert naar een medespeler te passen. Conchamar rent richting de bal. Conchamar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Maio heeft problemen om de bal te vangen. Maio passt de bal zonder na te denken. Gaivota bereikt de bal nog maar net als eerste. Conchamar verovert de bal door een tackle van achteren. Conchamar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Pacifico FC - Braga Sempre 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Pacifico FC 37%, Braga Sempre 63%.
El Pacifico FC - Braga Sempre 3:1